Over ons

Toeval bestaat niet.


Ook niet dat je op deze pagina terechtkomt om ons beter te leren kennen.


Wij zijn Tineke en Olivier. Als koppel zijn wij elkaars tegenpolen, de ene is vuur en de andere water. Dat maakt ons sterk als team en als sessie begeleiders. We bieden je rust en veiligheid, maar ook extra kracht en doorzettingsvermogen.


Dankzij ons persoonlijk helingsproces en meer dan twintig jaar experimenteren met allerlei alternatieve therapieën en helende planten bouwden we afzonderlijk heel wat kennis en ervaring op.


Tineke verdiepte zich jarenlang in opleidingen rond primaire reflexen, stressrelease en hoe trauma effect heeft op het brein, lichaam en overlevingsinstinct. Nadien bracht ze haar
kennis over helende planten en de reflexen van het brein samen. Ze is voorstander van snelle, efficiënte therapievormen die makkelijk en weinig moeite kosten.


Olivier deed vroeger weinig aan zelfreflectie en was erg zoekend in het leven. Toch begreep hij dat beter leren communiceren en jezelf begrijpen noodzakelijk was om zich gelukkiger te voelen. Er ging voor hem een nieuwe wereld open nadat hij een opleiding trauma release, ademwerk en procesbegeleider Cacao Bliss volgde.


We ontdekten aan levende lijve dat praten alleen niet helpt en dat ons lichaam een open boek is, een container aan informatie. Je hoeft het alleen maar te leren lezen.


Onze eigen gedaanteverwisseling zorgde ervoor dat we samen mensenlevens willen transformeren via lichaamstherapie. Wij creëren een veilige, huiselijke omgeving en leiden je door een uniek proces met onze verschillende technieken en ceremonies.


Ons doel is om jou te laten ervaren dat je jezelf kan helen vanuit je eigen kracht. We zijn ervan overtuigd dat lichaamsbewustwording de meest directe weg is naar
trauma-healing.

Wil je deelnemen aan één van onze sessies?

Liever een individuele sessie door Tineke of Olivier?

Heb je een specifieke vraag over wat wij doen of hoe wij jou kunnen helpen?

Aarzel dan niet!