Cacao Bliss is een uniek middel om de ziel te helen. Een Cacao Bliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn in het heden en brengt je dichterbij jezelf.

We gaan deze dag niet alleen Cacao Bliss doen maar ook Sananga (oogdruppels) OF Rapé EN een ademhalingssessie, om al te duiken in ons onderbewustzijn zodat we door de Cacao Bliss naar die diepe lagen kunnen gaan. 's Avonds sluiten we af met gezonde dipjes en een warme maaltijd en dessert.

 

Deze dag willen we therpeutisch inzetten daarom is het belangrijk dat wij elkaar kennen voor je deelname dmv een telefoongesprek of 1 op 1 sessie. Er moet een match zijn tussen ons.

 

Uur: inloop vanaf 9u15 zodat we om 9u30 kunnen beginnen,

einde 21u (kan uitlopen) 

Locatie: Stokvis, Hulsen 53, 2490 Balen (bij Aqua Koi)

Max 7 deelnemers

Deze workshop gaat pas door bij 6 aanmeldingen.

 

Je inschrijving is pas definitief na betaling. Het bedrag kan niet teruggestort worden. Maar wanneer je door omstandigheden niet kan komen, mag je iemand anders in jou plaats sturen. 

De contra-indicaties voor deze dag:

  • Hoge bloeddruk
  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Hartproblemen 
  • Gebruik van medicatie met contra-indicatie met een natuurlijke MAO-remmer zoals: SSRI’s, anti-depressiva, en/of slaapmedicatie

 

Wanneer je medicatie gebruikt en/of lijdt aan een (ernstige) psychische aandoening raden wij ten alle tijden aan om eerst een arts te raadplegen.

 

**********************************

 

Er kan geen garantie worden gegeven op een bepaalde verwachtingen van de Cacao Bliss. 
Iedereen is immers uniek en kan anders reageren; bij deelname is iedere deelnemer geheel verantwoordelijk voor zijn eigen welzijn. 

De ervaring kan per keer verschillen, hierop kan geen aanspraak worden gemaakt.