Cacao Bliss

De helende spirits van ceremoniële chocolade en planten

Wat is het?

De Cacao Bliss groep ceremonie is een eeuwenoud ritueel waarbij ceremoniële cacao wordt gebruikt om een spirituele diepe innerlijke reis te maken. De chocolaatjes, doordrenkt met energie, openen je hart. Het verbindt jouw ziel en zintuigen en gidsen je langs onbekende kamers van je hart.

 


Wat zit er in de chocolaatjes?

Ceremoniële cacao bestaat uit rauwe cacao en diverse kruiden. De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een diepe, introspectieve reis. Je beleeft een zachte diepe innerlijke reis.


Waarom deelnemen?

In een wereld vol drukte en lawaai, biedt een Cacao Bliss Ceremonie een zeldzame gelegenheid om in te tunen op de melodieën van het eigen hart. Terwijl de fluweelzachte smaak van cacao over je tong glijdt, ontwaakt een warmte binnenin, waardoor je liefde en compassie kunt herontdekken, niet alleen voor anderen, maar vooral voor jezelf. Tijdens deze reis komt je diepste zelf aan het woord. Je vergeten hartstocht en passie onthullen zich. Volg gewoon de echo’s van je innerlijke wijsheid.

 

Wat kan je verwachten?

Een ontroerende ceremonie dat niet alleen je blokkades opheft, maar je ook voorziet van nieuwe moed en inzichten. De ceremonie nodigt je uit om je ‘ware zelf’ te herontdekken. Je voelt de liefde van de planten die je de kracht geven om belemmeringen te doorbreken. Cacao bliss is een reis waarin je alleen aangeboden krijgt waar je onderbewustzijn klaar voor is. Je moet alleen maar durven springen in het onbekende van je ziel.


Hoe ziet zo’n sessie eruit?

We komen met maximum 8 personen samen in een cirkel. Samen zetten we de intenties van onze persoonlijke zielsreis. Om het hart en geest volledig open te stellen, bieden we Rapé (heilige snuiftabak uit de jungle) of Sananga (rituele oogdruppels) aan. Deze zijn uiteraard niet verplicht, maar hebben een positieve invloed op je ervaring. Vooraleer we aan de officiële Cacao Bliss ceremonie starten, laten we je kennismaken met een ademhalingssessie of een rebirthing-sessie. Nadien staan je energetische en spirituele voelsprieten op scherp. Een reis duurt zo’n 4 tot 6 uur. Wij ondersteunen je met aangepaste muziek en blijven aan je zijde gedurende het hele proces.

Nadien kan je weer helemaal landen dankzij een overheerlijke, verse maaltijd.
We sluiten de dag samen af met het delen van onze ervaringen.

Wil je zelf zo’n magische reis in jezelf meemaken?