Een kosmische stroom van energie

Wat is het?


Deze stoelen zijn niet zomaar meubelstukken; ze zijn een meesterwerk van astronomische geneeskunst die je zelfhelend vermogen activeren. Ze herordenen je lichaam om je steviger te verankeren in de realiteit, het Hier en Nu.

In de rugleuning en de armleuningen bevinden zich getalsymbolieken, onzichtbaar weggewerkt en onder  je handen liggen 2 kristallen. Samen vormen de getalsymbolieken en de kristallen de Licht-Matrix, een elektromagnetisch veld van “Levend Licht” dat verzegeld en geactiveerd is door Monique. Ze openen de deuren naar onbekende dimensies van je wezen. Het zijn bezielde
entiteiten die je uitnodigen om je persoonlijkheid te overstijgen en je te verbinden met de kosmische stroom van energie.

 

Waarom is dit iets voor jou?


Energetische stoelen bieden een snelle en efficiënte manier om je lichaam te helen. Het is een uiterst makkelijke manier om jezelf op te laden of spiritueel te ontwikkelen. De stoelen herordenen informatie en harmoniseren de energetische velden in je lichaam. Bovendien zijn ze een inspiratiebron die vooral je zelfhelend vermogen activeren.

 


Wat kan je verwachten?

Wij hebben twee soorten energetische stoelen: de Urim-Code en de Bron-Code.

Ze hebben allebei een ander doel. Vanaf het moment dat je plaatsneemt in één van deze stoelen, werkt het lichaam samen met de energie of het elektromagnetische veld van de stoel. Wij begeleiden je, maar de healing ontstaat door de connectie die jij zelf legt. Volledige overgave en vertrouwen zijn erg belangrijk!

 

De Urim-Code is een energetische stoel met een Licht-matrix die helpt om gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades te reguleren. Steeds meer mensen weten dat in ons een intelligent bewustzijn werkzaam is met een onbeperkt vermogen. Dit bewustzijn zorgt voor ons. Het is helend van aard. De stoel werkt op basis van frequentietechnieken die het celhelend vermogen stimuleren. Het beïnvloedt het elektromagnetisch lichaam en energiebanen. Deze stoel heeft een positief effect op verschillende aandoeningen zoals chronische vermoeidheid, rugklachten en slapeloosheid. De Urim-Code werkt op het totale energieveld, de getal-symbolieken in combinatie met de kristallen in de armleuningen hebben een harmoniserende en vitaliserende werking op de chakra’s, organen, de meridianen en het hormoonstelsel. Bovendien dringt de matrix van de Urim-code door tot in de verste uithoeken van het (onder)bewustzijn en daardoor geneest het fysieke en psychische belasting tot op cel- en zielsniveau.


De Bron-Code is ontworpen om specifieke programma’s, herinneringen en conditioneringen te wissen die je hebt mee hebt genomen uit andere ervaringen, je kunt dit vorige levens noemen. Deze Stoel zorgt er ook voor dat belastende ervaringen en herinneringen worden gewist, die komen van je ouders en de familiepatronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen. Deze stoel verlost je van een verkeerde realiteit over wie je werkelijk bent. 

Hoe werken de stoelen?


Neem plaats in een stoel en laat de Licht-matrix onafhankelijk functioneren. Deze past zich automatisch aan het energieveld van de gebruiker aan. De stoel beïnvloedt de lichtkracht van het elektromagnetisch lichaam (het aura), alle energiebanen en de trillingsfrequentie van het lichaam. Dit is meestal meetbaar en voelbaar. Daarenboven detecteert de stoel meteen onbalans in
het lichaam. De Licht-matrix reageert ook op jouw zuivere intenties, onvoorwaardelijke liefde, vertrouwen en genegenheid. Behandel de stoel niet als een object, maar als een pulserend wezen van Levend Licht en laat jezelf omarmen door deze genezingskracht.


Beide Stoelen kunnen je laten voelen wanneer er blokkades zijn. Fysieke reacties zijn dan ook mogelijk. Ze zijn echter tijdelijk.

Reacties die kunnen plaatsvinden zijn bijvoorbeeld:

Lichte hoofdpijn; misselijkheid; sensaties in het lichaam (warmte of koude gevoelens); tintelingen, tijdelijke moeheid door schoonmaak; hartkloppingen; oude pijnklachten die even oplichten, je emotioneel voelen, trekkingen in je lichaam, sensaties in je hoofd, enzovoort. Ze kunnen nooit kwaad, het is enkel de activering van je eigen zelfhelend vermogen of harmonisatie op celniveau dat je voelt. Ook kunnen oude klachten of pijnplekken weer even voelbaar zijn. Het hele systeem wordt opgeschoond. Je kunt ook tijdelijk weinig tot niets voelen. 

 

Afhankelijk van het resultaat na de eerste sessie, kunnen er meerdere sessies nodig zijn. Op de Bron-Code is het mogelijk dat opschoning op meerdere programma's nodig is. Dit bespreken we samen. 

Wil jij ook de kosmische kracht van onze energetische stoelen ervaren?